Her kommer der videoer omkring de mest anvende funktioner på ComplyTo GDPR - husk at aktivere underteksterne ved at bruge "cc" knappen i bunden af videobilledet

Først en guide til stamdata (første step) i GDPR wizarden

Efter dette første step skal du igennem selve dataanalysen. Her har vi 2 videoer til at guide dig igennem

Først skal du definere hvilke processer og IT systemer er relevante for din behandling af persondata - det har vi vist i nedenstående video.

Dataanalyse (andet step) i GDPR wizarden (del 1)

Efter det første step skal du vælge hvilke typer af personer (personkategorier) som er relevante for persondata behandlingen for de valgte processer. Du vælger de relevante persontyper ved at klikke på fluebenet ved den relevante persontype/process

Her bliver du for hver type af person bedt om at specificere hvor disse persontyper er placeret og om de eventuelt er børn

Efter dette skal du til at mappe de enkelte persondatatyper du anvender - der har vi lavet en yderligere videoguide til at hjælpe med processen.

Dataanalyse (andet step) i GDPR wizarden (del 2)

Når du er igennem data analysen skal du i sidste del af vores GDPR wizard se på dine IT systemer - der kommer snart en video herom.

Hvis du har spørgsmål sidder vi klar på chatten til at hjælpe